Een lekkere en hartverwarmende pauze | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Winterse verwendrankjes brengen troost!

 

De beste manier om je te wapenen tegen de winterse kou is jezelf een zoete en warme pauze te gunnen. Laat je verleiden door de heerlijke aroma’s van dranken die je verwarmen en je zintuigen verwennen!

Het vieruurtje is weer helemaal terug

Het ritueel van het vieruurtje blijkt niet meer voorbehouden voor kinderen. Het ritueel is weer helemaal terug, vooral bij dertigers die er voluit van genieten. Het vieruurtje geeft je de kans een namiddagpauze te nemen, je even te ontspannen en jezelf te verwennen. Geniet ervan!

Warm-koud    

Een drank die zijn naam alle eer aandoet: sterke espresso en vanille-ijs, met een druppeltje alcohol. Niet voor kinderen, maar het geeft volwassenen terug energie na een lange zondagse wandeling met vrienden. Laat je verleiden!

Goed om te weten

“Affogato” betekent “verdronken” in het Italiaans, zoals het bolletje ijs dat je overgiet met koffie. Voor een nog stevigere versie voeg je wat grappa toe.

Iemand zin in vegan?

Deze drank is een beetje als een toverdrank: een gezonde en heerlijke mix van warme chocolade en granaatappelsiroop. Valt in de smaak bij groot en klein en ook bij wie vegan eet. Serveer er een notenfudge bij: een extra rijk, romig pleziertje met chocolade.

Tip

Je kan de pindaboter vervangen door vanille-extract, kaneel of zelfs tahini (crème van sesam).