De smaak is geconcentreerd, ze zijn vezelrijk en bevatten veel eiwitten en vitamines. Groentekiemen en scheuten voegen bovendien altijd een originele toets toe aan je gerechten. En natuurlijk geven ze je gezondheid een flinke oppepper én ze helpen je op gewicht te blijven. Wie doet beter?
De kracht van kiemen
Het vitaminegehalte in groentezaden wordt 10 tot 60 keer groter tijdens de kiemfase. De kiemen zijn namelijk het embryonale stadium van de plant en bevatten dus enorme dosissen eiwitten, vitamines en mineralen, nog meer zelfs dan peulvruchten.
Rode bietenkiemen
Een heel fris gerecht dat je in een handomdraai maakt en kunt opdienen als borrelhapje of voorgerechtje. De combinatie van texturen en kleuren brengt de zon op je tafel, en dat allemaal met respect voor je slanke lijn…
Kom dat zien : een hamburger met sterallures! Kippengehakt de luxe, een yoghurtsausje en mangochutney, afgewerkt met gezonde, krokante sojascheuten. Een traktatie, zowel voor de ogen als voor je maag én je lijn.