Moederdag | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Moederdag

Eerbetoon aan de mama’s

 

Mama vieren, dat spreekt voor zich! Zij is uniek en geeft ons zo veel, elke dag opnieuw, en daarom verdient mama in de bloemetjes te worden gezet. We hebben enkele ideeën om haar op 12 mei een stralende glimlach op het gezicht te toveren… 

Een feest enkel en alleen voor mama!

Moederdag, dat is een belangrijke feestdag. Waarom? Omdat zij ons het leven heeft gegeven (dat is eigenlijk al reden genoeg!). Omdat zij altijd al zo veel voor ons heeft gedaan. Omdat ze ons elke dag bedelft onder haar onvoorwaardelijke liefde. Omdat we maar één mama hebben. Verwen je mama op 12 mei, ze heeft het meer dan verdiend. Carrefour wil je daarbij helpen! Ontdek onze originele cadeau-ideeën om haar te verwennen. Maar ook fruitige en liefdevolle recepten om haar te bedanken: een verrassingsdessert of ontbijt op bed zullen haar plezier doen!

Het beste voor mama

Geluk op verschillende niveaus

Ken je het principe van de trifle, dat romige dessert uit Engeland? Je stapelt de ingrediënten op in laagjes, en wisselt fruit, genoise en slagroom af, bij voorkeur in een doorzichtige schaal zodat alles er nog lekkerder uitziet. Je kan ook een miniversie maken voor het ontbijt: wat yoghurt, mascarpone, enkele verse aardbeien en krokante muesli, afgewerkt met muntblaadjes en klaar! Zo staat mama met de glimlach op!

Liefde in een coupe

Granola is een lekkere muesli op basis van granen, zaden en schaalvruchten, op smaak gebracht met honing. Een echte delicatesse die je ook kan gebruiken in likkebaardend lekkere desserts: chocoladekoekjes, fruitrepen of cheesecake… En waarom niet in kleine coupes met verse kaas en rode vruchten? Een zoete fruitige zonde die je kan maken met de kinderen en die mama zal doen smelten van plezier!

Ontdek alle cadeau-ideëen voor Moederdag