Taarten en co | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Taarten en co

Taarten die uit de band springen

 

Een verjaardag? Een familiebijeenkomst? Dan is er niets leuker om zelf aan het bakken te gaan en zo je gasten te verwennen. We hebben heel wat nieuwe en inspirerende taartrecepten voor jou in de aanbieding. Pastei, sandwichtaart of spiraaltaart: zot lekkere ideeën genoeg!

Taart

TAART

Kan hartig zijn maar is meestal zoet, en gemaakt met kruimeldeeg, zanddeeg of bladerdeeg. Dat vormt de basis voor je gekozen vulling; room, pudding, vers fruit ...

Pastei

PASTEI

Bestaat per definitie uit twee schijven deeg, waartussen een vrij dikke vulling verscholen en ingesloten zit. Kan hartig of zoet zijn. Typisch voorbeeld is de beroemde American Pie.

Quiche

QUICHE

Is meestal hartig, gemaakt met bladerdeeg of kruimeldeeg. Maar vooral de vulling geeft een quiche cachet: spekjes, kaas, paddenstoelen, groenten ...

Gâteau-sandwich

Un gâteau conçu comme un sandwich ? Pourquoi pas ! Aujourd’hui toutes les audaces sont permises et même recommandées ! Pour cela, il suffit d’un pain de mie coupé dans la longueur, que l’on garni de mascarpone, saumon fumé, crudités et herbes fraîches. Les enfants seront ravis de superposer les différents éléments avec votre aide ! 

Sandwichtaart

Een taart gemaakt als een sandwich? Waarom niet! Vandaag mag alles… Veel heb je niet nodig: een overlangs doorgesneden brood, belegd met mascarpone, gerookte zalm, rauwkost en verse kruiden. De kinderen zullen met plezier een handje helpen.

Groene spiraal

Dit is een mooie manier om een quiche eens anders aan te serveren: met een groentespiraal! Schik overlangs in fijne reepjes gesneden wortels en courgette in mooie concentrische cirkels op het deeg. De groentjes liggen op een lekker bedje van ricotta- en pestocrème. Een veggie lekkernij die bij iedereen in de smaak valt!

Scarole pie

De la scarole en tarte ? Oui, en tourte même, façon chausson entre deux disques de pâte dorée ! Mijotées avec de l’ail et des anchois, les scaroles font une garniture idéale pour une tourte saine et veggie. Super sain et étonnant ! 

‘Belgian pie’ met andijvie

Andijvie in een taart? Ja, zelfs in een pastei, tussen twee schijven goudbruin gebakken deeg! De met knoflook en ansjovis gestoofde andijvie is de perfecte vulling voor een gezonde en veggie pastei. Supergezond en verrassend!

Fijnproeverstaarten

Bosbessentaartjes
Lekkernij met bosbessen

Een bosbessentaartje in crumble versie? Altijd een succes! De kers op de taart is een bolletje vanille-ijs of crème à l’anglaise.

Heerlijke taart!
Chocoladetaart
Intense chocoladetaart

Deze taart met 70% chocolade is een must voor liefhebbers van zwarte chocolade. De waterval van rode vruchten die de taart bedekt geeft een extra zoete toets.

Ik ga bakken!

Shop online bij Carrefour