Voor iedereen een aperitiefhapje op maat | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Voor iedereen een aperitiefhapje op maat

Alle recepten voor feestelijke hapjes

 

Wanneer de hapjes op tafel komen, voelt het écht als feest. Op deze pagina vind je alles om uit te pakken met de allerleukste amuse-bouches. Van traditionele publieksfavorieten tot gewaagde combinaties waar je gasten ondersteboven van zullen zijn. Aanvallen!

Lekkere, verfijnde, heerlijke hapjes op basis van de origineelste en meest delicate producten en ingrediënten. Oesters, scampi’s, sint-jakobsnoten en andere schatten uit de zee, gesofisticeerde hapjes met foie gras en truffel, zakouski’s die makkelijk te maken en nog vlotter te degusteren zijn… De fijnproevers kunnen hun geluk niet op!

Kay
Kay
27 jaar

“Mijn favoriete aperitiefhapje? Bladerdeeghapjes, croustades, tortilla's en pikante dips. Ik vind ze allemaal even lekker.”

Broos
Broos
30 jaar

“Ik ben niet zo’n fan van oesters, maar een zuiderse scampi-op-een-stokje vind ik om duimen en vingers bij af te likken. Zeker in combinatie met guacamole!”

Kay
Kay
27 jaar

“We experimenteren graag in de keuken: zo hebben we eens voor een feest de tafel vol bananenbladeren gelegd en daar lagen dan loempia’s, rijstbereidingen en noedels op.”

Broos
Broos
30 jaar

“In de winter vind ik een warm bladerdeeghapje het lekkerst. We kopen die kant-en-klaar, gevuld met kaas of zo’n mini-worstenbroodjes.”

Handige tips voor een perfect aperitief

Reken voor bij het aperitief 6 stuks per uur en per gast.

Voorzie minstens vijf verschillende soorten, en wissel de smaken af: hartig, exotisch, vlees en vis, groenten en kaas, enz.

Laat je verbeelding spreken en verzorg de afwerking en de presentatie. Zo zijn je hapjes niet alleen een plezier voor de mond, maar ook voor het oog.

Maak de toastjes en andere hapjes niet te groot, je moet ze in 1 of 2 happen kunnen degusteren.

Onvermijdelijke aperitiefhapjes

Vind een Carrefour-winkel in jouw buurt