Tempura van reuzegarnalen uit Madagascar Op zoek naar inspiratie in de keuken? Ontdek hier het recept van tempura van reuzengarnalen uit Madagascar. Smakelijk!
Rillettes van zalm en huisgemaakte crackers Fruit de ui met de witte wijn in een stoofpot. Voeg de verse zalm toe net voor de bereiding kookt en haal van het vuur zodra de zalm gaar is. Laat afkoelen.
Gratin van kreeft met minigroenten Op zoek naar inspiratie in de keuken? Ontdek hier het recept van gratin van kreeft met minigroenten. Smakelijk!
Ravioli van langoustine Op zoek naar inspiratie in de keuken? Ontdek hier het recept van Ravioli van langoustine!
Gegrilde sint-jakobsvruchten Stoof de champignons en de look in olijfolie op een hoog vuur, tot het vocht van de champignons verdampt is. Voeg de peterselie toe. Kruid met peper en zout en verdeel over kleine potjes.
Zalm in filodeeg Leg het filodeeg op een vochtige keukendoek zodat het niet kan uitdrogen. Spoel de zalm onder koud water en dep hem droog met keukenpapier. Kruid de zalm naar smaak met zout en peper. Meng de dille met de ricotta, kruid met zout en peper en smeer dit mengsel op de zalmfilet.