Goede voornemens | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Goede voornemens voor het nieuwe jaar

Schiet dit jaar goed uit de startblokken, met goede voornemens voor elke dag, voor jezelf en voor het milieu. Onze gamma’s Carrefour Essential en Carrefour Soft Green helpen je in alle zachtheid zorg te dragen voor jezelf en voor je huis. Zorg ervoor dat je je eigen dozen en herbruikbare zakjes meeneemt naar de winkel. De doelstelling voor dit jaar ligt hierbij al vast: we gaan voor meer duurzaamheid!

Kies met het Essential-gamma voor een ecologische schoonmaak

Maak met ons Carrefour Essential-gamma zelf je ecologische huishoudproducten aan zachte prijzen! Onmisbaar: azijn, bruine zeep, zuiveringszout… om apart of gecombineerd te gebruiken en je interieur het hele jaar lang te doen schitteren. Deze sterren onder de huishoudproducten zijn tot meer dan 99% van natuurlijke oorsprong en hebben een erkende doeltreffendheid: zo kan je duurzamer én goedkoper schoonmaken. Gebruik vanaf nu het Essential-gamma en ontdek onze recepten voor zelfgemaakte onderhoudsproducten!

Duurzame zakken voor je groenten en fruit

Een herbruikbare zak, dat is een praktisch en ecologisch hulpmiddel om elke dag verantwoordelijker te consumeren. Ga zelf ook het gevecht aan tegen plastic en afval door te kiezen voor onze herbruikbare zakken in biokatoen, voor fruit, groenten en kleine voedingsmiddelen in bulk.

Carrefour Soft Green combineert schoonheid met duurzaamheid

Het Soft Green-gamma, dat zijn doeltreffende verzorgingsproducten die zacht zijn voor je lichaam… en voor de planeet! Ga voor een vaste deodorant, voor 100% gemaakt van ingrediënten van natuurlijke oorsprong, in een 100% recycleerbare verpakking. De shampoo bar van Soft Green doet wonderen voor je haar: dit equivalent van ongeveer 2 flessen vloeibare shampoo is verpakt in ruw karton. En om te eindigen in schoonheid: poets je tanden met onze tandenborstel van 100% natuurlijke bamboe!

Goede voornemens

Breng je eigen potjes mee naar de winkel

Een doodeenvoudige manier om verantwoorder boodschappen te doen? Je eigen potjes meebrengen! Je kan ze afgeven aan onze bedieningstogen en wij vullen ze met het grootste plezier! Het resultaat? Minder verpakkingen, en dus minder afval. Wil je nog verder gaan, laat je dan inspireren door onze foodacter Evi: zij zorgt met enkele weldoordachte tips elke dag voor minder afval. Nu is het aan jou!

Ontdek onze concrete initiatieven voor minder afval

Onze missie? Met concrete maatregelen zorgen voor minder plastic en afval, zowel op vlak van onze verpakkingen als in de winkel. Binnen het kader van onze Act for Food-campagne hebben we al heel wat significante maatregelen genomen, met als doelstelling tegen 2025 de kaap van 100% recycleerbare verpakkingen te halen. Zo hebben we onlangs onze champignons van het The Market-gamma een nieuwe 100% recycleerbare verpakking gegeven, zit onze thee van Carrefour Bio in nieuwe zakjes van 100% papier en hebben we het gebruik van plastic in onze textielafdeling afgebouwd. Ontdek al onze less waste initiatieven!