Hou de sfeer erin en speel samen een spel | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Hou de sfeer erin en speel samen een spel

Spelen is goed voor de sfeer!

 

En als je nu eens een videospel speelt? Alleen, met de kinderen of met vrienden, er is voor elk wat wils. Wij hebben een selectie gemaakt van eenvoudige spelletjes voor iedereen, waarvan de meeste momenteel gratis worden aangeboden.Videospelletjes zijn de ideale pauze waar je een traditie van kan maken met je vrienden of familie. Je kan er ook kennis mee opdoen of aan je conditie werken!

Speel met heel het gezin!

Een "escape game" bij jou thuis? Vind aanwijzingen en los samen het raadsel op! Exit is een escape room die ongeveer 45 minuten duurt en je speelt het met 1-4 spelers. Ideaal om samen leuke momenten te beleven, zelfs vanop afstand. Elke editie heeft zijn eigen verhaal, dus je kan verschillende versies uitproberen.

Speel met heel het gezin!

Online versie van UNO

De online versie van UNO is perfect voor heel het gezin. Vanaf 4 jaar kan iedereen meespelen met dit kaartspel dat uit cijfers en symbolen bestaat, de online versie pas vanaf 7 jaar. De regels zijn eenvoudig: als eerste al je kaarten kwijt spelen. Je moet niet alleen je gezond verstand gebruiken, maar ook zo strategisch mogelijk je kaarten gebruiken. Let the games begin!

Speel met je vrienden!

Met "De Weerwolven" herbeleef je een vakantie met vrienden of een spelnamiddag met de scouts. Dit spel kan tot wel 50 spelers bevatten! Je hoeft je enkel te connecteren en je rol te kiezen tijdens het spel. Er zijn twee kampen: de inwoners en de wolven. Niemand weet wie wie is, en dat maakt het extra spannend!

Speel met je vrienden!

Speel met je vrienden!

Een partijtje Skribbl? Er is een gratis en online versie van het beroemde bordspel waarbij je een woord moet raden door het te tekenen. Hier kunnen tot wel 12 personen raden wat de andere heeft getekend op de pc of tablet. Een tip: probeer een filmtitel te tekenen om het wat moeilijker te maken…

En de kids?

Tal van speelgoedmerken bieden manieren aan om de creativiteit te ontwikkelen. Via online spelletjes en andere activiteiten kunnen je kinderen naar hartelust kleuren, puzzelen, knutselen, bouwen en videogames spelen! Ze kunnen ook terecht in het universum van Lego, Barbie of dat van Ketnet.

Online spelletjes en andere activiteiten voor kinderen

Danser pendant le confinement

Danst je kind graag? Dan is Just Dance gemaakt voor haar/hem! Je kan een choreografie nadoen op je lievelingsnummer en het salon of terras op stelten zetten. Als je geen spelconsole hebt, kan je op YouTube heel wat gratis afspeellijsten vinden. Party time!

Speel enkel en alleen!

Zit je alleen in quarantaine of heb je nood aan een pauze? Ubisoft, de bekende ontwikkelaar van games, biedt tijdens de quarantaine tal van games gratis aan. Neem ook een kijkje op Stadia, het spelplatform van Google. Het is gratis voor mensen met een Gmail adres.

Als je de gelukkige eigenaar bent van een VR-bril kan je ook aan sport doen! Met de gratis app Hot Squat kan je squats doen zoals in de fitness en je beenspieren trainen! Als je liever mensen "ontmoet", kan je terecht bij Rec Room. Je kan er een praatje slaan, paintballen of met een frisbee gooien, net zoals in het park!

Jouez rien que pour vous !

Spelen en leren? Het kan!

Jouer et apprendre, c’est possible !

Wat is er leuker dan een quiz om je kennis bij te schaven? Met Quizz up kan je alleen of met anderen (vrienden of andere gebruikers) je kennis testen over eender welk thema. Er is voor elk wat wils! Zet je hersenen aan het werk op Smart Games Live, een ruime keuze aan spelletjes voor elke leeftijd waarbij je logisch moet nadenken. En snel zijn uiteraard!