Budgettips | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Budgettips

Onze beste budgettips

Om beter te eten aan kleine prijzen heeft de Budgetbrigade enkele slimme plannetjes voor jou in petto! Volg onze tips online, tijdens het boodschappen doen en zelfs erna, om geld te besparen zonder in te boeten aan plezier.

Budgettips

Budgettips

Weekmenu voor minder dan € 50

Budgettips

6 maaltijden voor 4 personen voor minder dan € 50

De Budget Brigade heeft een menu voor jou samengesteld dat rekening houdt met jouw portemonnee! Een volle winkelkar voor minder dan € 50 om een week lang voor 4 personen te koken? Ja, het is mogelijk! En de Budget Brigade bewijst het  met deze makkelijke, goedkope en lekkere recepten. Als bonus: een zero waste recept waarmee je al je restjes kunt opgebruiken. Zelfs het boodschappenlijstje is al klaar, dus maak er het beste van!

Op donderdag eten we veggie!

Budgettips

Donderdag Veggiedag

Wil je minder vlees eten? Carrefour helpt je daarbij en zet zich concreet in om ervoor te zorgen dat jij altijd binnen je budget blijft, bijvoorbeeld door Donderdag Veggiedag. Elke donderdag geniet je in de winkel van 20% karting op alle vegetarische alternatieven in het vriesvak en op de producten van het merk Carrefour Veggie (tijdelijk aanbod, zie voorwaarden in de winkel) . Het 100% vegetarische gamma Carrefour Veggie is ook 100 % smakelijk. Het is uitgewerkt voor vegetariërs, flexitariërs, en een heleboel producten zijn ook geschikt voor wie uitsluitend plantaardig wil eten.

Besparen dankzij de Carrefour-diensten

Budgettips

De handscanner

Door je producten te scannen met de handscanner terwijl je winkelt, kan je je budget in realtime in de gaten houden. Je kan ook je gespaarde bonuspuntensaldo bijhouden. De scanner geeft meteen promoties aan, wat leuk is voor jou en je portemonnee.

De Bonus Challenge: hoe meer je koopt, hoe meer je spaart

  • Ga naar de app van Carrefour of naar de site www.bonuschallenge.be      
  • Selecteer 10 uitdagingen (die je kan personaliseren) en spaar Bonuspunten van je favoriete merken.
  •  Koop je producten in de winkel of op de site en verzamel je Bonuspunten.
  • Volg de evolutie van je uitdaging in de app. 

De actie loopt van 6 juni tot 17 juli. 

Budgettips

Budgettips

Boodschappen doen op de Drive

Om je budget onder controle te houden, doe je jouw boodschappen op de Drive en hou je in realtime je uitgaven en aangekochte hoeveelheden bij. Je kan snel producten weghalen of toevoegen en daarbij profiteren van de promoties. En dat allemaal zonder stress!

Je Bonus Card gebruiken

Je Bonus Card geeft je de mogelijkheid om punten te sparen, die je omzet in cheques van 5 euro om daarna in te wisselen bij je volgende aankopen. Een eenvoudige en doeltreffende manier om te besparen zonder kopzorgen!

BBQ tips van de Budgetbrigade

Extra veel plantaardig

Ik vul het geroosterd lekkers altijd aan met pasta’s, aardappelen, brood en veel groenten en vruchten, vers en rauw of gegrild: sla, komkommer, aubergine, courgette, paprika, maïs, ananas, watermeloen, meloen. Dat is veel betaalbaarder dan vlees en vult goed.

Mijn geheime recepten

Als aperitief maak ik altijd een kom sangria: wat fruit, een fles wijn, fruitsap en klaar! Da’s makkelijk, niet duur en het geeft een instant vakantiegevoel. Voor sausjes ben ik fan van zelfgemaakt. Ik serveer gevarieerde sausjes boordevol verse kruiden. Dat kan met Griekse yoghurt of op basis van mayonaise zijn. Ook makkelijk en goedkoop. En het is vooral ook heel erg lekker!

Huisgemaakt

Om binnen mijn budget te blijven, koop ik vlees ‘natuur’. Gehakt, kippendrumsticks, steaks. Alles naturel. Marinades en brochettes maak ik dan zelf wel. Dat heeft een betere smaak, en 0,9 is ook beter voor mijn portemonnee.

In de diepvriezer

Ik profiteer altijd van kortingsacties om vlees in te slaan en vul er de diepvriezer mee. Je kan het allemaal makkelijk invriezen: chipolata’s, kip, merguez... Zo profiteer ik van de voordeligste prijzen, en heb ik ook altijd alles in huis voor een geïmproviseerde barbecue.

 

Duurzame budgettips

Kiezen voor een herbruikbare tas

Alles wat je hergebruikt, is goed voor het milieu. En het is dan ook nog eens goedkoper! Zorg er dus voor altijd een herbruikbare tas bij te hebben in de auto, in je fietstas of in je handtas!