Paasrecepten voor tijdens de quarantaine | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Paasrecepten voor tijdens de quarantaine

‘Blijf in uw kot’ met deze overheerlijke paasrecepten.

 

Het is niet omdat we thuis moeten blijven dat we niet lekker feestelijk kunnen eten. Zeker nu het Pasen is. Daarom stellen we je recepten voor die aangepast zijn aan de situatie. Ook met een beperkt aantal ingrediënten kan je een heerlijk paasmenu op tafel toveren. Uiteraard hebben we ook uitgebreidere paasrecepten voor wie graag kookt. De kinderen vergeten we zeker ook niet. Haal je potten en pannen maar snel boven!

Ontdek deze apps en onze tips om met elkaar in contact te blijven!

Koken is leuk, maar als je je recepten, tips en tricks kan delen met anderen, wordt het nog leuker! Daarom hebben we enkele apps en tools opgelijst waarmee je makkelijk in contact kan blijven met familie en vrienden. Wat dacht je ervan om bijvoorbeeld eens een E-peritief te organiseren? Een E-periwadde? Een 100% virtuele aperitief waardoor je via beeldbellen kan genieten van een cocktail terwijl je een babbeltje slaat met je vrienden. Maar dat is nog niet alles! We raden je ook enkele apps aan waarmee je online spelletjes kan spelen. Pictionary en andere quizzen, hebben binnenkort geen geheimen meer voor jou!