Pink Fizz Giet eerst de gin en de Campari in een glas, daarna het pompelmoessap en het citroensap. Vul verder aan met spuitwater. Voeg ijsblokjes toe en werk af met takjes rozemarijn.
Colada Verde met selderij en komkommer Mix in de blender de takjes selderij (in stukjes gesneden) met de komkommer (zonder zaadjes en in stukjes), de gember, het ananassap en het kokoswater tot een homogeen geheel. Dien goed gekoeld op.
Mojito met ananas Je lust graag mojito maar het mag wel eens wat anders? Probeer dan dit recept: rum, limoen, munt en suiker maar vooral ananas en kokosnoot!
Bitter champagne met een takje rozemarijn Op zoek naar inspiratie in de keuken? Ontdek hier het recept van bitter champagne met een takje rozemarijn. Smakelijk!
Summer Negroni sbagliato Vul een tumblerglas deels met ijsblokjes en giet er de Campari, de vermouth en de prosecco over. Meng en versier met een schijfje sinaasappel en de rode bessen.
Cocktail van meloen Schep balletjes uit het vruchtvlees van de meloen met een Parijse lepel, het onmisbare accessoire om perfecte balletjes te maken van meloen, appel of peer. Leg de balletjes 20 tot 30 min in de diepvries.
Spicy gin Vul het glas voor de helft met ijsblokjes. Giet de gin en de kruiden erbij en meng even. Voeg de tonic toe en dien onmiddellijk op.
Cocktail met bloedsinaasappel en rozemarijn Op zoek naar inspiratie in de keuken? Ontdek hier het recept van Cocktail met bloedsinaasappel en rozemarijn. Proost!
Gin-tonic met gegrilde tijm Gril de takjes tijm enkele seconden in een droge pan met antiaanbaklaag. Verdeel de gin en de ijsblokjes over de glazen, giet de tonic erbij en versier met een takje gegrilde tijm.
Cranberry mojito Shake het vruchtensap met de rum en de suiker. Giet de mengeling in de glazen met de ijsblokjes. Versier met muntblaadjes en granaatappelpitjes.
Pittige margarita met perzik Strooi het pepertje in de tequila en laat 15 min trekken. Zeef de alcohol.
Pink Army, een zoet en verfrissend aperitief van Schweppes Koel je glas met ijsblokjes en gooi de waterresten weg.
Piña colada met je favoriete fruit Giet de rum, het ananassap en de kokosroom in de blender en mix kort.
Aperitief met bier Het bier geeft de cocktail een zeer frisse toets terwijl het schuim zorgt voor een origineel en aantrekkelijk visueel effect dat zowel de ogen als de smaakpapillen streelt.
Margarita met pompelmoes en rozemarijn Meng in een pannetje het water met de suiker en het citroensap. Verwarm tot de suiker volledig opgelost is. Voeg 1 takje rozemarijn toe, dek af, haal van het vuur en laat 30 min trekken.
Meloenlimonade met lavendelsiroop Voor de lavendelsiroop: doe de suiker en het water in een kookpan en breng rustig aan de kook tot de suiker is opgelost. Zet het vuur uit en laat de takjes lavendel 1 u trekken in de vloeistof. Verwijder de lavendel en zeef de siroop door een puntzeef. Giet in een fles en zet opzij.
Mimosa met bier Vul het glas met ijsblokjes en giet er het sinaasappelsap bij. Giet er het bier bij en werk af met het takje munt.
Sangria verde met druiven, komkommer en meloen Spoel de druiven en snij ze in tweeën. Schep kleine bolletjes uit de meloen en de komkommer met een parisiennelepel.
Wodka Cotton Candy Meng de wodka met de rosé, het limoensap en de champagne. Leg suikerspin in twee martiniglazen of champagneglazen. Giet er het wodkamengsel bij en dien op.