Menu voor fijnproevers,Menu voor fijnproevers | Carrefour

Artistieke artisjokken

Wat zou je zeggen van een prachtig vegetarisch voorgerecht? Ons recept voor artistjokken gevuld met brie is een zachte opener van je paasmenu. Ook mogelijk: degusteren als dip bij het aperitief, met grissini. Om niets verloren te laten gaan, gooi je de steel van deze heerlijke groente niet weg! Die is rauw en gekookt heerlijk, en kan je verwerken in verschillende gerechten.

Fun en snel voorgerecht

Je hebt een voorliefde voor de zee? Laat je dan verleiden door ons recept voor ei in een potje met gerookte zalm en spinazie. Het grote voordeel? Je maakt dit gerecht in slechts 20 minuten! Heb je geen gerookte zalm voorhanden, geen probleem: je kan die perfect vervangen door gekookte ham.

Paaskroon

De absolute klassieker voor het paasdiner? Lam natuurlijk! Traditioneel symbool van het paasfeest, zowel in de joodse als de christelijke religies, en tijdens de lente op z’n best. Probeer ons heerlijk recept voor lamskroon met kruiden en couscoussalade, lekker en lentefris. Een echte ode aan het voorjaar!

So Fresh!

Een fris en zalig zacht dessert? Dan is cheesecake een winnaar. Dit dessert, met een hint van citroen voor een scherpe toets en kruimels van zandkoekjes voor de kraak, is een onweerstaanbare delicatesse. Wil je er een Britse versie van maken, ontdek dan ons recept voor lemon curd!