Een originele paasbrunch | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Originele recepten voor jouw paasbrunch

Niets zo heerlijk als een brunch om intens te genieten van een mooie lentedag. Met onze paasrecepten tover je een prachtige feesttafel uit je hoed en verwen je de smaakpapillen van je gasten.

 

Een paasbrunch voor iedereen!

De paasbrunch moet een van de vrolijkste feestmaaltijden van het hele jaar zijn! Wat een leuk moment om de lente te vieren, te genieten van de eerste groenten van het nieuwe seizoen en om een gezellig moment door te brengen met de familie of de vrienden.

Een zijdezachte opener

De heilige drievuldigheid van deze kleurrijke smoothie is versheid, jeugd en smaak. De perfecte opener van een vrolijke lentebrunch.

Ga voor een oosterse toets

Een smaakvol hapje dat het beste van Pasen combineert: eitjes, groente, aroma’s uit de zee… een surf & turf gerecht dat bij klein en groot in de smaak valt.

Zalig zuiders

Brunchen is delen. De perfecte aanvulling van je finger food buffet is dit recept met mediterrane aroma’s dat de frisheid van de geitenkaas combineert met het uitgesproken karakter van de artisjok.

K-ei-lekker

Een paasbrunch zonder eitjes, dat is heiligschennis! En het mag ook eens anders, met deze rustieke pannetjes die een verrassing in petto hebben. Vorken in de aanslag en smullen maar!

Verrassingsbrood

Ze zijn er, de sterren van het voorjaar, waar iedereen naar uitkijkt als naar de vlucht van de eerste zwaluw… de asperges steken de kop op en verleiden ons met hun intense en subtiele smaak, in een focaccia waar geen kruimel meer van zal overblijven.

Knapperig lekker

Deze nems zijn een verleidelijk huwelijk van de oosterse en de Aziatische keuken. Makkelijk klaar in de oven en om uit het vuistje op te eten. Je kan ze zelfs klaarmaken met de kinderen die met plezier de handen uit de mouwen zullen steken.

De kers op de taart

Cake met yoghurt is eenvoudig en doeltreffend: werkt altijd! Deze cake met een toets van citroen en een mooi glazuurlaagje kan je zowel als dessert of als vieruurtje serveren… als je gasten de cake nog niet volledig hebben opgegeten tegen dan!!