Een lentefrisse paaslunch | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Een lentefrisse paaslunch

Recepten voor een geslaagde paaslunch

Na de lange wintermaanden ontwaakt de natuur om ons enkele van haar mooiste pareltjes te schenken. Tijdens de paaslunch spelen groenten de hoofdrol: we serveren een lichte en verse maaltijd in het teken van de lente. Heerlijk!

 

Een lekker lichte paaslunch!

Een menu waar alles draait om de groenten van het seizoen, met in de hoofdrol artisjok en bloemkool, perfect om vrienden en familie te verwennen. We vergeten de vleesliefhebbers niet, want een lentelam is ook van de partij. Smakelijk!

Voorproefje van de zomer

Start de maaltijd met deze zonnige limonade die de delicate aroma’s van lavendel combineert met het intense parfum van meloen. Een verfrissing voor jong en oud, maar de volwassenen kunnen het drankje omtoveren tot een bruisende cocktail met een scheutje wodka.

California Dreaming

Deze fusion geïnspireerde roll met temaki-uitstraling (familie van de maki, maar dan in een hoorntje) lonkt naar zowel Californië als naar Japan. Makkelijk om klaar te maken en een verrassende combinatie van knapperige kruiden en nori met smeuïge avocado, op een nestje van quinoa. Heerlijk krokant en fris en geschikt voor vegetariërs en vegans. Gezond en lekker, wie doet beter?

Om te smelten van plezier

De artisjok is een heerlijke lentegroente en kan je op duizend en een manieren serveren, zowel warm als koud. Dit recept is een versie die bij klein en groot in de smaak valt, tussen fondu en gratin in, subtiel op smaak gebracht. Jij hoeft enkel stukjes brood te dippen in deze grote kom boordevol lentegroen.