Snel en makkelijk menu | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Snel en makkelijk menu

Eenvoudige en snelle lenterecepten

Op zoek naar inspiratie voor je dagelijkse maaltijden? Onze gevarieerde en snelle ideeën helpen je in een handomdraai heerlijke gerechten op tafel te toveren. Start de klok, 30 minuten en je zit aan tafel!

 

Maandag

Het leven door een groene bril

Het lentesausje is een frisse groene toets op basis van erwten, rucola, bieslook en room, bij een vers, gezond en makkelijk gerecht! Dit heerlijke kabeljauwrecept is klaar in slechts 30 minuten en vereist maar enkele ingrediënten. Extra troef? Je kan het volledig in bioversie maken!

Dinsdag

Woensdag

Wok away!

Maar 5 minuten voorbereidingswerk? Ja, met dit recept voor kip met wokgroenten kan dat! Op 25 minuten tover je een heerlijk gerecht op tafel dat zoete en hartige aroma’s combineert. Alle ingrediënten zijn verkrijgbaar in bioversie, als je dat wenst. Smakelijk!

Donderdag

Mamma mia !

Gezonde eenvoud smaakt! Pasta met verse spinazie en romige tomatensaus is een vaste waarde op het lentemenu. Het is klaar in 30 minuten en je kan het in een volledige bioversie maken. Het ideale comfort food na een lange dag. Buon appetito!

Vrijdag

Kleurexplosie

Je hebt maar 25 minuten nodig voor dit heerlijke kleurrijke gerecht met slechts 6 ingrediënten. Je hebt liever een veggie versie? Vervang het gehakt door een mengsel van seitan, uien, wortelen en fijngehakte champignons. Even lekker en mooi!

Zaterdag

Fresh & tasty

Voor dit gezonde en lichte gerecht met exotische smaken heb je slechts 4 ingrediënten nodig. Het is klaar in 25 minuten, ziet er prachtig uit op je bord en biedt frisse aroma’s in de mond. Voor nog meer smaak, laat je het vlees eerst een uurtje marineren in de soja-dressing. Heerlijk!

Zondag

Pasta Primavera

Met slechts 6 ingrediënten kan je een verrassend gerecht met heerlijke smaak maken. De combinatie van munt met rucola geeft het geheel een mooie frisse toets, terwijl de pesto, de ricotta en de kerstomaten alles een heerlijke Italiaanse draai geven. En het is klaar in 20 minuten!