Spelletjes, tekeningen en knutselwerkjes om af te drukken | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Spelletjes, tekeningen en knutselwerkjes om af te drukken

Spelletjes, tekeningen en knutselwerkjes om paraat te blijven!

“Wat gaan we vandaag spelen?” De vraag waarmee iedere dag start.

Gezelschapsspelletjes, boeken en televisie; heb je er ook je buik van vol? Geen paniek! Wij bieden je een nieuwe activiteit aan! Spelletjes en tekeningen om paraat te blijven.

Een printer, enkele vellen wit papier en je doos kleurpotloden is alles wat je nodig hebt om een leuke tijd door te brengen tijdens deze periode. Je kinderen kunnen meteen aan de slag! Vinden ze de weg uit het doolhof? Kunnen ze de geheime codes kraken? Het is aan hen om te spelen!

Spelletjes en tekeningen om af te drukken

Spelletjes en tekeningen om af te drukken

Spelletjes en tekeningen om af te drukken

Wat moet je doen met al die tekeningen?

Een beetje plakband en hop! We plakken de tekening aan het raam om onze steun te laten zien. En waarom stuur je al deze kunstwerken niet naar grootouders of andere familieleden die binnen zitten? Dat zal hen zeker blij maken!

Wist je dat?

Tekenen helpt kinderen hun creativiteit te ontwikkelen, hun emoties uit te drukken en het verbetert hun zelfvertrouwen en motorische vaardigheden!

Spelletjes, tekeningen en knutselwerkjes om af te drukken

Teken voor mij…

Tekenen is over het algemeen een activiteit die geschikt is voor alle leeftijden, van de jongste tot de oudste. Iets om het hele gezin mee bezig te houden. Er zijn oneindig veel mogelijkheden: tekenen vanuit de losse hand, inkleuren, schilderen... En waarom voeg je geen mooie stickers toe aan je tekening? Of wat dacht je van enkele glitters? En als de kinderen hun ideeën op zijn, kan je hen voorstellen om afbeeldingen uit tijdschriften, strips of geïllustreerde boeken over te tekenen?