Reflectie en logica,Reflectie en logica | Carrefour

Ons hoofd in beweging

Of het nu sudoku, een kruiswoordraadsel, een Zweedse puzzel of een ander geheugen-, denk- of logica-spel is, het is gymnastiek voor je hersenen. Beter nog, je vormt een barrière tegen stress. Hetzelfde geldt voor het kleuren van mandala’s. Dit helpt je om je emotionele balans beter te kanaliseren en om het plezier uit je jeugd opnieuw te ontdekken.

Reflectie en logica

4 apps met puzzelspellen die je gratis kan downloaden

Reflectie en logica

Sudoku Denksport

Sudoku is een denkspel dat bestaat uit een vierkant raster opgedeeld in 9 rijen, kolommen en vakken. Daarin moet je cijfers tussen 1 en 9 invullen. Download de app gratis via Google Play en App Store.

Reflectie en logica

Mind Games

Train je brein! Laat je praktisch denkvermogen, je logische geest en je intelligentie zien in deze breinspellen: wiskunde, breinbrekers, puzzels, logica… Tientallen games wachten op je in deze app die je gratis kan downloaden via Store. Google play en IOS.

Reflectie en logica

Elevate

Elevate is een trainingsprogramma voor je hersenen dat ontworpen is om je concentratie, spreekvaardigheid, geheugen, wiskundige capaciteiten en nog heel wat andere zaken te verbeteren. Dit alles gebeurt via een persoonlijk programma dat je stimuleert om jezelf te overtreffen. De app is gratis beschikbaar via Google Play en App Store.

Reflectie en logica

Skillz

Skillz is een waar denk- en logicaspel, waarmee je je geheugen, concentratie en reflexen verbetert. Deze app, gratis beschikbaar via Google Play en App Store, biedt erg leuke en verslavende games aan waarmee je werkt aan je snelheid, je tactiele vaardigheden, je kleurcoördinatie en vele andere zaken.