Sport en meditatie,Sport en meditatie | Carrefour

We relaxen

Jezelf verzorgen… Dat zou altijd bovenaan je to-dolijstje moeten staan! Wist je dat een pauze om jezelf een paar minuten te ontspannen je ontzettend goed doet? Dit principe van loslaten vind je ook terug in Mindfulness. Wil je opnieuw connectie met jezelf, je batterijen opladen? Met deze goed doordachte applicaties en modules leer je jezelf deze deugddoende gewoonte aan.

4 apps voor meditatie en relaxatie die je kan downloaden

Petit Bambou app logo

Petit Bambou   

Dit is de ster onder de meditatieapps. En nog leuker: de initiatiemodule is gratis. Christophe André, de mindfulness-ster, praat drie keer tien minuten met je, en legt je uit waar je je aandacht op moet richten en hoe je moet ademen. Beschikbaar voor Android en iOS.

7mind app logo

7mind  

Deze app, die je kan installeren op je smartphone of je iPhone, biedt 7 gratis sessies aan over verschillende thema’s: stress, emotionele balans, relaties, angst, de ochtend, familie… Hierdoor kan je de meditatie vinden die perfect past bij je gemoedstoestand.

calm app logo

Calm

Deze app is de nummer 1 om de slaap te vatten, met begeleide meditaties, verhaaltjes voor het slapengaan, ademhalingsprogramma’s en ontspannende muziek. Je kan de app gratis downloaden en een aantal van de functies en programma’s zijn ook gratis. Beschikbaar voor Android en iOS.

Insight timer app logo

Insight Timer - Meditatie

Met deze app leer je mediteren en je gedachten tot rust te brengen. Elke dag zijn er nieuwe geleide meditaties beschikbaar. Of je nu een ervaren beoefenaar bent of een beginner, deze app is geschikt voor iedereen. Beschikbaar voor Android en iOS.