Terre d’Italia, het gamma dat de zon op je bord brengt | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Terre d’Italia, een exclusief gamma. Buonissima!

Italië heeft heel wat lekkere producten en gerechten in de aanbieding, zowel in hartige als in zoete versie. Elke streek, elk dorp heeft wel een geheim traditioneel recept gemaakt met typische ingrediënten. Met de originele en gevarieerde producten van het Terre d’Italia gamma nodigt Carrefour je uit op een gastronomische ontdekkingsreis. Genieten maar! 

 

Antipasti, om in schoonheid te starten

Geroosterde artisjokken of gedroogde tomaten van Apulië met olijfolie, met wijnazijn en kappers, ansjovisfilets, extra vergine olijfolie van een koude eerste persing op een stukje brood, balsamicoazijn van Modena … Allemaal heerlijk te combineren met sublieme Parma- of San Daniele ham, salami van de Abruzzen of waarom niet met een chiffonade van bresaola of coppa. Klaar voor een onvergetelijk aperitiefhapje?    

 

Pasta met zangerig accent

Pasta zoals je die enkel in Italië vindt, zoals  de Italianen ze zelf eten. Pasta staat symbool voor Italië en om de traditie alle eer aan te doen heeft Terre d’Italia een zorgvuldige selectie gemaakt: Orechiette di Puglia, Tagliatelle en Fettuccine dell’Emilia, Caserecce, Mafalde en Paccheri di Napoli … ze zijn op ontelbaar veel manieren te verwerken in overheerlijke recepten. Laat je inspireren om voluit heerlijke gerechten te serveren.

 

En een dolce als kers op de taart

We sluiten f met Italiaanse koekjes die volgens de Zuid-Italiaanse traditie worden ondergedompeld in een stevige espresso, om daarna te laten kraken of net langzaam te laten smelten in de mond. Welke kies je? De Canestrelli della Liguria, de Offelle di Parona, de zachte Amaretti, de lange of ronde Taralli die je afwerkt met een heerlijk lepeltje perzikenconfituur of Marmelatta di Aranca di Sicilia? De zoetigheden van Terre d’Italia zijn onweerstaanbaar!

 

Dolce