Nieuws | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Nieuws

Al het nieuws van Carrefour

Kleine prijzen met grootse principes

De gezonde prijzen van Carrefour

De gezonde prijzen, wat is dat eigenlijk?

Wel, dat zijn Carrefour producten voor elke dag aan kleine prijzen die goed zijn voor je budget. Maar niet alleen dat. Ze zijn ook goed voor de producenten. En voor je gezondheid. En zelfs voor de planeet. 


Waarom? De Gezonde Prijzen hebben grootse principes: voorrang geven aan lokale productie, strijden tegen pesticiden, 100 omstreden stoffen bannen, en recyclage aanmoedigen … Kortom, de Gezonde Prijzen, dat zijn kleine prijzen die goed zijn voor iedereen.

Steun onze lokale producenten

Beter eten

Solidariteit

De populaire Carrefour-producten!

Chef-koks, journalisten en consumenten kruipen regelmatig in de huid van fijnproevers en testen onze Carrefour-producten. Ontdek hier de beoordelingen die onze producten kregen in de Check! van Het Nieuwsblad, in het tv-programma "On n'est pas des pigeons", in het radioprogramma "De Inspecteur" van Radio2 of in het tijdschrift Femmes d'Aujourdhui. De aardappelen van Kwaliteitsketen Carrefour, de chocolade van  Carrefour Selection, de Macaroni met kaas en hesp; ze wisten stuk voor de stuk de enthousiastelingen te overtuigen. Wat is jouw favoriet?