Amibiote: het goddelijke en gezonde stokbrood van Carrefour | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Amibiote: het goddelijke en gezonde stokbrood van Carrefour

Amibiote, een stokbrood dat je goed doet

 

Bericht voor wie gek is op brood en stokbrood: Amibiote, een gezond, overheerlijk stokbrood dat het hele gezin blij zal maken, is vanaf nu verkrijgbaar bij Carrefour. Zijn pluspunten voor gezonde voeding zijn al lang aangetoond. De smaaktest? Geslaagd met vlag en wimpel!

Smaak als toppprioriteit

Om ons te helpen beter te eten zonder een kruis te maken over smaak en plezier, biedt Carrefour in zijn winkelrekken een nieuw stokbrood aan, heerlijk van smaak en goed voor de darmtransit: Amibiote. Boordevol goede stoffen, en zijn smaak is er niet minder om. Want gezond mag en kan ook verrukkelijk zijn!

L'Amibiote, une baguette saine et délicieuse

L'Amibiote, une baguette saine et délicieuse

Essentiële weldaden

Amibiote bevat 7 verschillende soorten plantaardige vezels, die allemaal bijdragen tot een gezonde darmflora. De darmflora in goede conditie houden, zorgt dat het immuunsysteém goed onderhouden blijft en dat de spijsvertering optimaal functioneert. Een diepgaande studie over plantaardige vezels werd daarom uitgevoerd door Joël Doré, expert darmmicrobiotica aan het INRA (het Franse Nationaal Instituut voor Agronomisch Onderzoek). De bedoeling was het meest efficiënte recept te bepalen voor stokbrood dat de darmflora stimuleert.

Nog een pluspunt van Amibiote: dit stokbrood maakt het mogelijk de cholesterolwaarden op een normaal peil te houden, als je, verdeeld over de dag, elke dag ongeveer 200 g van dit stokbrood eet.

Het stokbrood is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Carrefour