De eerste Carrefour BIO winkel opent zijn deuren | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

De eerste Carrefour BIO winkel opent zijn deuren

De Carrefour BIO winkel: over de hele lijn natuurlijk en geëngageerd

 

Via zijn Act For Food engagementen moedigt Carrefour een gezond, duurzaam en verantwoordelijk consumptiegedrag aan. De nieuwe BIO winkel van Carrefour, dat de beste producten bereikbaar wil maken voor iedereen en zich duurzaam inzet voor de vermindering van verpakkingsafval, draagt deze waarden hoog in het vaandel. Op het menu: een ruime keuze aan bio-producten, lokale producten en concrete ideeën tegen voedselverspilling. Beter eten was nog nooit zo simpel!

Een gevarieerd assortiment Bio producten

De eerste Carrefour Bio winkel biedt bijna 3000 bio-producten aan, waarvan uiteraard het gamma Carrefour BIO, het goedkoopste op de markt. De grote nieuwigheid? Een muur van 6 meter vol bio-producten in bulk, met een enorm aanbod aan hartige én zoete producten (pasta, peulvruchten, granen, gedroogd fruit en noten, koekjes…)! Bij de andere smakelijke verrassingen: een rijk gevarieerde bio kaastoog, een uitgebreid gamma bio brood en ontbijtkoeken, en een machine die vers geperst sinaasappelsap levert, een echte traktatie met 100% bio-garantie!

Een gevarieerd assortiment Bio producten

Lokale producten in de spotlight

Meer dan 100 lokale Bio producten

Omdat we geloven in de korte keten en lokale productie ondersteunen, is er in de winkel een ereplaats gereserveerd voor Belgische, ambachtelijke producenten. Meer dan 100 lokale bio-producten bieden we er aan. Je vindt er bijvoorbeeld de producten van de boerderij Tambourin, die door Carrefour ondersteund wordt tijdens haar transitie naar Bio productie, maar ook artikelen van het Belgische merk BONJOUR Maurice, dat zich inzet voor zero waste.

Ons engagement tegen verspilling

De Carrefour BIO winkel biedt een assortiment fruit en groenten aan zonder enige verpakking, met uitzondering van kwetsbare producten. Papieren zakken, zakjes van textiel (tegen betaling) en glazen potten zijn beschikbaar voor de verkoop in bulk. Het ideale scenario? Kom met je eigen zakjes en potjes naar de winkel! De winkel vernieuwt verder met de installatie van een vulstation voor producten van Ecover: breng je lege fles van 1 liter mee en vul ze ter plekke opnieuw met milieuvriendelijk wasmiddel of afwasmiddel! 

De eerste Carrefour BIO winkel opent zijn deuren

Een team van experten in Bio

De eerste Carrefour BIO winkel opent zijn deuren

Last but not least: het winkelteam! Ter plekke staat een team tot je dienst van vijf medewerkers met expertise in bio-producten. Ze worden voortdurend bijgeschoold over alle producten en kunnen dus antwoorden op al je vragen én advies op maat geven over het hele Bio-gamma, maar ook over Carrefour-producten met specifieke bestanddelen, zoals essentiële oliën of superfood. Aarzel dus niet om ze aan te spreken!

Al het nieuws van Carrefour