Carrefour en CUBZZ, solidair met kinderen in nood | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Twee CUBZZ-producten die het verschil maken

 

Wist je dat wanneer je een heerlijk CUBZZ-brood en de Lipton CUBBZ fruittheezakjes koopt, allebei exclusief verkrijgbaar bij Carrefour, een bijdrage gaat naar een project voor kinderen in nood? Zo maak je een solidair gebaar en help je een kind op de goede weg.

Carrefour en CUBZZ, solidair met kinderen in nood

Een brood dat twee keer zo goed is

Het bruine CUBZZ-brood van 600 g wordt gemaakt met 4 natuurlijke ingrediënten van bij ons: bloem, gist, zout en water. Het wordt traditioneel gemaakt: eenvoudig gevormd, lange rusttijd, gebakken op steen voor een authentiek aroma dat bij iedereen in de smaak valt. Een heerlijk brood zoals je het zelf zou bakken. Nog beter: het bevat 25% minder zout maar evenveel smaak, goed nieuws voor de gezondheid! Je herkent het brood meteen aan de bio-afbreekbare verpakking met een unieke code waarmee je zelf kiest welk project jouw steun verdient. Een brood dat echt het verschil maakt, want elk kind verdient een kans!

Heerlijk Belgisch brood, verkocht aan dezelfde prijs als andere broden, waarvan de opbrengst – € 0,20 per brood – wordt geschonken aan projecten die kinderen helpen.

Mmm, de kids zijn er gek op!

Peachy Weechy en Berry Buzz zijn twee onweerstaanbaar lekkere theezakjes van Lipton en CUBZZ. Rijke aroma’s, de natuurlijke smaak van perzik en framboos, zero cafeïne: alles om een heerlijk verfrissend drankje te maken voor de kinderen. Je kan ze niet missen: de ene zit in een felgele doos, de andere zit in een roze verpakking, en beide zijn herkenbaar aan het CUBZZ-logo en hebben een individuele code waarmee je het project kiest dat jou het meest aan het hart ligt en dat jij wil financieren.

Carrefour en CUBZZ, solidair met kinderen in nood