Carrefour onthult haar eerste naaktkalender ten voordele van Pink Ribbon. | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Carrefour onthult haar eerste naaktkalender ten voordele van Pink Ribbon.

Carrefour en Pink Ribbon vieren hun helden

 

Carrefour werkt al jaren mee aan de acties van Pink Ribbon, die in de eerste plaats streven naar meer bewustwording rond borstkanker. Dat gebeurt door middel van preventie, opsporing, behandeling en morele steun. Dit jaar draagt Carreour haar steentje bij met de verkoop van een kalender. Maar niet zo maar een kalender! 

Een goede reden om zich bloot te geven

In deze kalender voor 2019 geven 12 mannelijke medewerkers van Carrefour zich bloot in een stijlvolle en tegelijk ontroerende kalender. Op elke pagina hebben ze het over hun ingrijpende ervaring met kanker. Sommige medewerkers hebben het zelf meegemaakt, andere hebben het gedeeld met een naaste, enkele voelen een diepe solidariteit met vrouwen die te maken krijgen met deze ziekte. 

Kalender Pink Ribbon

Kalender Pink Ribbon

Dit goede doel belangt iedereen aan

Elke dag krijgen 29 vrouwen de diagnose van borstkanker. Elke dag sterven 7 Belgische vrouwen aan de gevolgen van borstkanker. En elk van die vrouwen heeft familie, vrienden en collega’s die ook de impact voelen van de ziekte. Rudi, Bruno, David, Sébastien en nog heel wat anderen geven zich bloot om dit goede doel te ondersteunen. Sluit je aan bij deze helden en toon je solidariteit door de kalender te kopen.

Hij is beschikbaar aan de kassa’s van je Carrefourwinkel voor de prijs van € 9,9.

Kalender Pink Ribbon

“Mijn vrouw heeft kanker gehad, en dat was niet simpel. Dat doormaken was veel moeilijker dan naakt op de foto te gaan. De kalender is voor alle vrouwen die met kanker te maken krijgen. Want die kunnen alle steun gebruiken.”
Rudi Verheyen, Manager bakkerij, Hypermarkt Schoten