Mili Hoevezuivel | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Mili Hoevezuivel

Mili Hoevezuivel, van de wei tot in het potje

 

Achter Mili zaten Mi-chel en Li-eve. Een echtpaar landbouwers die al vele jaren zuivel aanbieden dat ze gedeeltelijk maken met de melk van dieren van de eigen boerderij. Veel verser kan niet... Neem mee een kijkje achter de schermen van hun boerderij.

Hun werkgeheim ? De liefde…

De familieboerderij in Lokeren is al toe aan een vijfde generatie veekwekers. In 1993 beslissen Michel en Lieve zich op zuivelproductie te storten. Hun winkeltje achterin de boerderij blijkt een succes. Tien jaar later zijn het hun zoon Bavo en zijn vrouw Isabelle die het bedrijf overnemen. "Iets opbouwen, hand in hand met mijn partner, vind ik heel belangrijk. Veel koppels zien elkaar weinig in deze drukke tijden. Samen iets opbouwen, maakt mij enthousiast.”

Mili Hoevezuivel

Intens teamwork voor topkwaliteit

Mili Hoevezuivel

Zuivelboerderij Mili biedt een ruim gamma producten aan: ijs, sorbet, ijstaarten en zuiveldesserts. “Al onze producten worden gemaakt van verse melk uit ons eigen bedrijf. Korter kan de keten niet worden!” Ook op vlak van versheid kan het moeilijk beter...  “We zijn een team van 5 personen. Elke taart die we maken, is het resultaat van teamwerk." Dat team luistert ook goed naar de wensen van de klanten en maakt alles op ambachtelijke wijze.

“Een uitstekende samenwerking”

In 2011 belandde een bericht van Carrefour in de mailbox van Isabelle. “Zij waren op zoek naar samenwerkingen met lokale producenten, en ik ben gaan luisteren naar wat ze voorstelden.” Een beslissing die ze zich niet beklaagt. “We zijn als producent bekender geworden, mensen krijgen de kans onze producten te proeven, ook al ze niet van Lokeren of de streek zijn. Het is een uitstekende samenwerking, en als lokale producent voelen we ons enorm ondersteund!”

Mili Hoevezuivel

Waar kan je de producten van zuivelboerderij Mili terugvinden?

Naast de winkel op de boerderij in Lokeren kan je de producten van Mili ook terugvinden in een vijftal Carrefourwinkels in de provincie Antwerpen en Oost-Vlaanderen : Carrefour Borsbeek, Burcht, Sint Denijs Westrem en Oostakker. Tijdens de feestdagen kan je ook terecht in de Carrefour in Ninove en Strombeek Bever voor ijstaarten en zuiveldesserts.

Vind jouw dichtsbijzijnde Carrefourwinkel

Al het nieuws van Carrefour