SOS Kinderdorpen | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

SOS Kinderdorpen

Rond af uit solidariteit met SOS Kinderdorpen

Carrefour en SOS Kinderdorpen lanceren de actie 'Solidair Afronden' om kinderen die er alleen voorstaan de liefdevolle zorg van een gezin te kunnen bieden. Want geen enkel kind zou alleen moeten opgroeien.

Rond af voor SOS Kinderdorpen

Wist je dat in België 1 kind op 25 op niemand kan rekenen om te helpen bij huiswerk, te supporteren bij een voetbalmatch of het te troosten als het verdrietig is? Een ondraaglijk onrecht voor Carrefour en SOS Kinderdorpen, die samen de actie 'Solidair Afronden' lanceerden. Ook dit jaar kan jij je steentje bijdragen aan dit prachtige doel, door aan de kassa je rekening te laten afronden. De volledige opbrengst wordt doorgestort aan SOS Kinderdorpen en zal gebruikt worden om Belgische projecten te financieren. 

Carrefour lance une banane premium

Bedankt voor uw vrijgevigheid!

In mei hebben jullie massaal kassabonnen afgerond tot de volgende euro. Dankzij jullie vrijgevigheid hebben we maar liefst €109.800 aan donaties kunnen ophalen voor SOS Kinderdorpen. Bedankt voor jullie solidariteit!

Arrondi solidaire sos villages enfants

Een lange samenwerking

De samenwerking tussen Carrefour en SOS Kinderdorpen begon in 2013. In die 8 jaar werd meer dan € 300 000 ingezameld ten voordele van kinderen in complexe gezinssituaties, kinderen die er alleen voorstaan en opgroeien zonder de liefdevolle zorg van een gezin. Dankzij jullie giften helpt SOS Kinderdorpen kinderen in noodsituaties, geeft het kinderen die anders alleen opgroeien een thuis, ondersteunt het kwetsbare gezinnen, maakt het kinderen sterker en ijvert het voor kinderrechten. Allemaal afronden dus!

Carrefour lance une banane premium