SOS Kinderdorpen | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

SOS Kinderdorpen

Rond af uit solidariteit met SOS Kinderdorpen

Carrefour en SOS Kinderdorpen lanceren de actie 'Solidair Afronden' om kinderen die er alleen voorstaan de liefdevolle zorg van een gezin te kunnen bieden. Want geen enkel kind zou alleen moeten opgroeien.

Bedankt voor uw vrijgevigheid!

In november hebben jullie massaal kassabonnen afgerond tot de volgende euro. Dankzij jullie vrijgevigheid hebben we maar liefst € 146.790 aan donaties kunnen ophalen voor SOS Kinderdorpen. Bedankt voor jullie solidariteit!

SOS Kinderdorpen

In november rekenen we op jou!

Wist je dat in België 1 kind op 25 op niemand kan rekenen om te helpen bij huiswerk, te supporteren bij een voetbalmatch of het te troosten als het verdrietig is? Een ondraaglijk onrecht voor Carrefour en SOS Kinderdorpen, die samen de actie 'Solidair Afronden' lanceerden. Van 1 tot 15 november kon je aan de kassa je rekening laten afronden tot de volgende euro en zo hielp je kinderen sterk opgroeien. De ingezamelde som werd doorgestort naar SOS Kinderdorpen en geïnvesteerd in de 3 projecten van de organisatie in België. Daarmee kan het niet-gesubsidieerd personeel (opvoeders, psychologen, therapeuten) betalen. Jouw gebaar heeft een direct effect op liefst 89 kinderen.

Carrefour lance une banane premium

Een lange samenwerking

De samenwerking tussen Carrefour en SOS Kinderdorpen begon in 2013. In die 8 jaar werd meer dan € 300 000 ingezameld ten voordele van kinderen in complexe gezinssituaties, kinderen die er alleen voorstaan en opgroeien zonder de liefdevolle zorg van een gezin. Dankzij jullie giften helpt SOS Kinderdorpen kinderen in noodsituaties, geeft het kinderen die anders alleen opgroeien een thuis, ondersteunt het kwetsbare gezinnen, maakt het kinderen sterker en ijvert het voor kinderrechten. Allemaal afronden dus!

Carrefour lance une banane premium

Bijna 1/2 miljoen voor het noodweer

De vorige editie van de actie 'Solidair Afronden', juli 2021, heeft dankzij jullie 471 345 euro ingezameld ten voordele van de slachtoffers van de overstromingen in ons land. Die som is integraal gestort aan het Rode Kruis. Bedankt iedereen!

Carrefour lance une banane premium