SOS Kinderdorpen : Hartelijk dank 
voor je vrijgevigheid | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

110 213€

Dat is het bedrag dat we tussen 15 en 31 mei samen hebben opgehaald met de Solidaire Afronding. Hartelijk dank aan al onze klanten voor hun donaties, die rechtstreeks naar SOS Kinderdorpen worden gestuurd om kinderen die er alleen voorstaan de liefdevolle zorg van een gezin te kunnen bieden.

Rond af voor SOS Kinderdorpen

Rond af voor SOS Kinderdorpen

Wist je dat in België 1 kind op 25 op niemand kan rekenen om te helpen bij huiswerk, te supporteren bij een voetbalmatch of het te troosten als het verdrietig is? Een ondraaglijk onrecht voor Carrefour en SOS Kinderdorpen, die samen de actie 'Solidair Afronden' lanceerden. Ook dit jaar kan jij je steentje bijdragen aan dit prachtige doel, door aan de kassa je rekening te laten afronden. De volledige opbrengst wordt doorgestort aan SOS Kinderdorpen en zal gebruikt worden om Belgische projecten te financieren.

Bedankt voor uw vrijgevigheid!

Een langdurig partnerschap

De samenwerking tussen Carrefour en SOS Kinderdorpen begon in 2013. En in 10 jaar tijd is er meer dan 400.000 euro ingezameld voor kinderen die complexe gezinssituaties hebben meegemaakt, die aan hun lot zijn overgelaten en opgroeien zonder de zorg en liefde van een gezin. Dankzij jouw schenking helpt SOS Kinderdorpen kinderen in noodsituaties, biedt het een thuis voor kinderen die alleen opgroeien, versterkt het de zelfstandigheid van kwetsbare gezinnen en jongeren en bevordert het de rechten van kinderen.


Een paar centen maken een verschil

Carrefour zet een "Solidaire Afronding" op maar activeert die slechts enkele keren per jaar: voor noodgevallen (overstromingen, oorlog,..) of om strategische en lange termijn partnerschappen zoals Pink Ribbon en SOS Kinderdorpen te ondersteunen.

De "Solidaire Afronding" in een paar kerncijfers:

 • Juli 2021
   471 345€ Ingezameld na de overstromingen
 • Maart 2022
   270 440€ Gedoneerd aan het Rode Kruis voor Oekraïense vluchtelingen.
 • Mei 2022
   109 800€ Geschonken aan SOS Kinderdorpen
 • Oktober 2022
   122.522€ Voor de strijd tegen borstkanker met Pink Ribbon
 • Februari 2023
   125 965€ Gedoneerd aan het Rode Kruis voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië