Samen, steunen wij voedselbanken | Carrefour
Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Dank je wel voor jouw steun aan de voedselbanken

 

Dankzij jouw vrijgevigheid en de actie “Afronden” werd € 226.428, het equivalent van 75.476 maaltijden, ingezameld voor de Voedselbanken. Dank je wel!

Van 17 tot 28 januari 2018 kon je bij Carrefour de Voedselbanken helpen via de actie “Afronden”. Het principe was eenvoudig: aan de kassa van alle Carrefour-winkels (Hyper, Market en Express), kon je je aankoopbedrag laten afronden naar boven en zo een gift doen aan de Voedselbanken. Al die duizenden kleine gebaren resulteerden in een bedrag van € 226.428, ofwel 75.476 maaltijden!

Een dagelijks engagement

Carrefour steunt solidaire voedselprojecten en doneert voedseloverschotten, een stevige duw in de rug van sociale kruidenierswinkels en de Voedselbanken, en helpt op die manier zij die daar het meest nood aan hebben.

Elk klein gebaar telt

De actie “Afronden” ten voordele van de Voedselbanken was een mooie gelegenheid om de 250.000 Belgen die afhangen van voedselhulp te helpen. Sinds 1985 houden de Voedselbanken zich bezig met het inzamelen en verdelen van levensmiddelen onder behoeftigen via een netwerk van liefdadigheidsinstellingen. Zo gaan ze voedselverspilling tegen en spelen ze een voortrekkersrol in de strijd tegen honger.

Dank je wel voor jullie vele giften!