Spin Master
Bitzee Interactief Digitaal Huisdier 3+
Spin Master
Niet beschikbaar in de winkel
Per stuk

Meer details

Bitzee: het ultieme digitale huisdier! Een doosje met 15 virtuele diertjes die je echt kunt aanraken en verzorgen. Aaien, eten geven, optillen en schudden maar, en Bitzee reageert met fascinerende geluiden en reacties.
Begin met een schattige baby puppy en geef hem alle liefde en zorg die hij nodig heeft om te groeien. Hoe meer je speelt, hoe meer huisdieren je verzamelt! Voer ze, speel met ze, wieg ze in slaap, ruim hun rommel op en geef ze alle liefde die ze verdienen. Hij groeit van baby naar uiteindelijk een Super Bitzee!
Ontgrendel elk uniek Super Bitzee huisdiertje en ontdek bijzondere outfits en spelletjes. Gebruik traktaties om nieuwe virtuele diertjes te verzamelen tot wel 15 verschillende huisdiertjes in jouw doosje.
Inclusief 3 AA-batterijen. Bitzee speelgoed is perfect voor kinderen die gek zijn op animatie, elektronisch speelgoed, verrassingsspeelgoed, dierenspeelgoed en STEM-speelgoed. Maar ook volwassenen zullen betoverd worden door Bitzee's innovatieve en schermvrije benadering van speelgoed en spelletjes uit de jaren 90! Maak een statement en verleg de grenzen met Bitzee! Perfect als verjaardagscadeau, sinterklaascadeau, kerstcadeau of voor elke andere gelegenheid.

Inhoud: 1 Bitzee, 1 snelstartgids, 1 gebruiksaanwijzing, 3 AA-batterijen

Land van herkomst

China

Kleur product

Paars

Type accu / batterij

AA