Carrefour
Bladerdeeg 230 g
Carrefour
0,89 €
Per stuk
3,87 €/kg

Land van herkomst

Frankrijk

Herkomst

Geproduceerd in Frankrijk - Dit product is geproduceerd in Frankrijk met tarwe uit de Europese Unie.

Ingrediënten

Carrefour Bladerdeeg 230 g
Tarwebloem
plantaardige vetstoffen (palmvet 15.7%, koolzaadolie, kleurstof: carotenoiden)
water
ethylalcohol
zout
geconcentreerd citroensap
meelverbeteraar: L-cysteine

Voedingswaardetabel

per: 100 g
Energie 1648 kJ
Energie2 395 kcal
Vetten 23 g
waarvan verzadigde 11 g
Koolhydraten 37 g
waarvan suikers 0.8 g
Voedingsvezels 1 g
Eiwiten 5.9 g
Zout 0.96 g
RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag. -
Deze verpakking bevat 6 porties van 38g. -
Voor 1 portie: 38 g
Energie 626 kJ
Energie2 150 kcal
Vetten 8.9 g
waarvan verzadigde 4.1 g
Koolhydraten 14 g
waarvan suikers <0.5 g
Voedingsvezels <0.5 g
Eiwiten 2.2 g
Zout 0.36 g
RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag. -
Deze verpakking bevat 6 porties van 38g. -
% RI
Energie 8%
Energie2 8%
Vetten 13%
waarvan verzadigde 20%
Koolhydraten 5%
waarvan suikers <1%
Voedingsvezels -
Eiwiten 4%
Zout 6%
RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag. -
Deze verpakking bevat 6 porties van 38g. -

per: 100 g Voor 1 portie: 38 g % RI
Energie 1648 kJ 626 kJ 8%
Energie2 395 kcal 150 kcal 8%
Vetten 23 g 8.9 g 13%
waarvan verzadigde 11 g 4.1 g 20%
Koolhydraten 37 g 14 g 5%
waarvan suikers 0.8 g <0.5 g <1%
Voedingsvezels 1 g <0.5 g -
Eiwiten 5.9 g 2.2 g 4%
Zout 0.96 g 0.36 g 6%
RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag. - - -
Deze verpakking bevat 6 porties van 38g. - - -

Bevat

Tarwe

Kan het volgende bevatten

Eieren, melk

Andere

Kan sporen van melk en ei bevatten.

Bereiding en gebruik

Bereiding. Voor hartige of zoete recepten. Om warm of koud te eten. 1. Haal het deeg uit de verpakking en laat 5 à 10 minuten op kamertemperatuur komen. 2. Verwarm uw oven voor op 210°C (th. 7) gedurende ongeveer 15 min. 3. Rol het deeg af in een taartvorm met het bakpapier. 4. Prik met een vork in de bodem en knip het overtollige papier af. 5. Garneer uw deeg met uw zoete of hartige bereiding en laat 30 à 40 minuten bakken op 210°C (th. 7).

Verpakkingsmateriaal

Papier - Doorgaans gerecycled

Houdbaarheid

Te bewaren tussen 0°C en +6°C.

Bewaring

Gekoeld

Verpakking

Warm gelast

Leveranciersadres

Vervaardigd in Frankrijk door: Cerelia 145 rue François Jacob 62800 Lievin voor: CMI