Bladerdeeg 230 g

Meer details
Tijdelijke wijziging van het recept wegens het conflict in Oekraïne, informatie terug te vinden op de website: etiquette.economie.fgov.beIngrediëntenlijst: vervanging van zonnebloemolie door koolzaadolie
Land van herkomst
Frankrijk
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Simpl Bladerdeeg 230 gTarwebloem
water
plantaardige vetten en oliën (palm, zonnebloem)
ethylalcohol
zout
geconcentreerd citroensap
meelverbeteraar: L-cysteïne
Voedingswaardetabel
per 100 g: | |
---|---|
Energie | 1449 kJ (346 kcal) |
Vetten | 15 g |
(waarvan verzadigde evtzuren | 6.8 g) |
Koolhydraten | 41 g |
(waarvan suikers | 0.9 g) |
Vezels | 1.8 g |
Eiwitten | 6.6 g |
Zout | 1.1 g |
per 100 g: | |
---|---|
Energie | 1449 kJ (346 kcal) |
Vetten | 15 g |
(waarvan verzadigde evtzuren | 6.8 g) |
Koolhydraten | 41 g |
(waarvan suikers | 0.9 g) |
Vezels | 1.8 g |
Eiwitten | 6.6 g |
Zout | 1.1 g |
Bevat
Tarwe
Kan het volgende bevatten
Melk
Andere
Kan sporen bevatten van melk.Bereiding en gebruik
Haal het deeg 5 minuten voor gebruik uit de verpakking, dit zal de behandeling ervan vergemakkelijken. Verwarm de oven voor op 220°C (Thermostaat 7). Rol het deeg uit en plaats het onmiddellijk met het bakpapier in een taartvorm. Prik met een vork in de bodem. Garneer en laat 30 à 35 minuten bakken op 180-200°C. (Thermostaat 6). De baktijd dient te worden aangepast in functie van de goudbruine kleur van het deeg.
Verpakkingsmateriaal
Recyclebaar
Houdbaarheid
Te gebruiken tot: / Lotnr.: Te bewaren tussen 0°C en +4°C. Rauw deeg, niet consumeren voor het bakken.
Bewaring
Gekoeld
Verpakking
Wikkel
Leveranciersadres
Interdis TSA 91431 91343 Massy CEDEX France