Bladerdeeg kerstboompjes met rode en groene pesto

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Rol bladerdeeg
Rode pesto
1 el
Groene pesto
1 el
Kerstomaten
2.8

Bladerdeeg kerstboompjes met rode en groene pesto

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Leg het bladerdeeg met zijn bakpapier open op een bakplaat. Snij het deeg in linten.

2

Besmeer de helft van de deeglinten met rode pesto, de andere helft met groene pesto. Prik elk lint in golfjes op een brochettestokje zodat je een kerstboom vormt (breed onderaan en steeds smaller naar boven toe).

3

Leg de spiesjes op de bakplaat en bak ze 20 min in de oven. Haal ze uit de oven en steek meteen een kerstomaat op de top van elk ‘boompje’. Snij de rest van de kerstomaten in stukjes en stop ze als ‘kerstballen’ tussen de lagen van de boompjes. Serveer meteen.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
281kcal
Vetten
5,8g
Vezels
2,1g
Zout
1,33g
Eiwitten
4,4g