Land van herkomst
Frankrijk
Herkomst
Geproduceerd in Frankrijk - Dit product is geproduceerd in Frankrijk met tarwe uit Frankrijk en boter geproduceerd in de Europese Unie.
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Carrefour Bladerdeeg met Boter 230 gTarwebloem 50%
water
boterconcentraat 19.5%
ethylalcohol
zout
geconcentreerd citroensap
gedesactiveerde gist
Voedingswaardetabel
per: 100 g | |
---|---|
Energie | 1578 kJ |
Energie 2 | 378 kcal |
Vetten | 20 g |
waarvan verzadigde | 14 g |
Koolhydraten | 40 g |
waarvan suikers | 2.0 g |
Vezels | 1.3 g |
Eiwitten | 5.9 g |
Zout | 0.99 g |
RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag. | - |
Dit product bevat 6 porties van ongeveer 38 g. | - |
per: Een portie van 38 g %RI | |
---|---|
Energie | 600 kJ 7% |
Energie 2 | 143 kcal 7% |
Vetten | 7.5 g 11% |
waarvan verzadigde | 5.2 g 26% |
Koolhydraten | 15 g 6% |
waarvan suikers | 0.8 g <1% |
Vezels | <0.5 g |
Eiwitten | 2.2 g 4% |
Zout | 0.37 g 6% |
RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag. | - |
Dit product bevat 6 porties van ongeveer 38 g. | - |
per: 100 g | per: Een portie van 38 g %RI | |
---|---|---|
Energie | 1578 kJ | 600 kJ 7% |
Energie 2 | 378 kcal | 143 kcal 7% |
Vetten | 20 g | 7.5 g 11% |
waarvan verzadigde | 14 g | 5.2 g 26% |
Koolhydraten | 40 g | 15 g 6% |
waarvan suikers | 2.0 g | 0.8 g <1% |
Vezels | 1.3 g | <0.5 g |
Eiwitten | 5.9 g | 2.2 g 4% |
Zout | 0.99 g | 0.37 g 6% |
RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag. | - | - |
Dit product bevat 6 porties van ongeveer 38 g. | - | - |
Bevat
Melk, tarwe
Andere
Kan sporen bevatten van eieren.Bereiding en gebruik
Voor hartige of zoete recepten. Om warm of koud te eten. Bereiding: 1- Haal het deeg 5 minuten voor gebruik uit de verpakking, dit zal de behandeling ervan vergemakkelijken. 2- Verwarm de oven voor op 220°C (thermostaat 7). 3- Rol het deeg uit en plaats het onmiddellijk met het bakpapier in een taartvorm. 4- Knip het overtollig papier af. 5- Prik met een vork in de bodem. 6- Beleg en laat 30 à 35 minuten bakken op 180-200°C. (thermostaat 6). De baktijd dient aangepast te worden in functie van de goudbruine kleur van het deeg. Wij raden u aan om het niet in te vriezen en ook niet te garen in de microgolfoven.
Verpakkingsmateriaal
Plastic - Doorgaans gerecycled
Houdbaarheid
Te bewaren tussen 0°C en +6°C. Gebruik het deeg na opening en consumeer na het bakken.
Bewaring
Gekoeld
Verpakking
Warm gelast
Leveranciersadres
Geproduceerd in Frankrijk door EMB 39462B (D) of EMB 67205 (H) voor Interdis TSA 91431 91343 Massy CEDEX France