Boomstammetjes met gegrilde mais, kruidenboter en bieslookpatatjes
Boomstammetjes met gegrilde mais, kruidenboter en bieslookpatatjes
Bereiding
1
Haal de boter uit de koelkast. Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze in gezouten water in 20 à 25 min. gaar.
2
Laat een klontje boter smelten in een pan en bak de boomstammetjes op een laag vuur in ongeveer 15 min. rondom bruin. Verwarm een grillpan op een middelhoog vuur en gril de mais in ongeveer 10 min. rondom gaar.
3
Hak de bieslook fijn. Plet de knoflook tot moes. Meng de colombokruiden en knoflook door de boter. Giet de aardappelen af en meng er de zure room en de bieslook door. Proef en breng op smaak met peper en zout. Serveer de bieslookpatatjes met de boomstammetjes en de mais met de kruidenboter.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
149kcal
Vetten
4,6g
Zout
0,65g
Eiwitten
5,6g