Brandade van koolvis met preistoemp

Brandade van koolvis met preistoemp
Bereiding
1
Schil de aardappelen en kook ze beetgaar in licht gezouten water. Giet ze af. Spoel de preien en snij ze in rondjes; snij daarbij ongeveer 1/4 groen mee voor 3/4 wit. Stoof ze kort aan in 1 el olijfolie. Voeg de gekookte aardappelen toe en plet alles grof met 1 el boter, de melk, zout en peper en 2 snuifjes nootmuskaat.
2
Verhit de ovengrill voor. Bak de kabeljauwfilets rondom goudbruin in 1 el boter en 2 el olie. Prak de kabeljauw grof en schep door de stoemp. Breng indien nodig verder op smaak.
3
Schep de stoemp in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas en het paneermeel. Zet 10 à 15 min onder de grill, tot een mooi goudgeel korstje ontstaat en serveer meteen.