Land van herkomst
Frankrijk
Herkomst
Geproduceerd in Frankrijk- Dit product is geproduceerd in Frankrijk met tarwe uit Frankrijk.
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Carrefour Brickvellen 8 Gevouwen Vellen 136 gTarwebloem 66%
water
zout
zonnebloemolie
conserveermiddelen: calciumpropionaat en sorbinezuur
voedingszuur: melkzuur
emulgator: lecithinen (soja)
Voedingswaardetabel
per: 100 g | |
---|---|
Energie | 1196 kJ |
Energie 2 | 282 kcal |
Vetten | 1.7 g |
waarvan verzadigde | 0.3 g |
Koolhydraten | 60 g |
waarvan suikers | 1.6 g |
Vezels | 2.2 g |
Eiwitten | 5.6 g |
Zout | 3.2 g |
RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag. | - |
Dit product bevat 8 vellen van ongeveer 17g. | - |
per: 1 velle (≈17 g) %RI | |
---|---|
Energie | 203 kJ 2% |
Energie 2 | 48 kcal 2% |
Vetten | <0.5 g <1% |
waarvan verzadigde | <0.1 g <1% |
Koolhydraten | 10 g 4% |
waarvan suikers | <0.5 g <1% |
Vezels | <0.5 g |
Eiwitten | 1.0 g 2% |
Zout | 0.54 g 9% |
RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag. | - |
Dit product bevat 8 vellen van ongeveer 17g. | - |
per: 100 g | per: 1 velle (≈17 g) %RI | |
---|---|---|
Energie | 1196 kJ | 203 kJ 2% |
Energie 2 | 282 kcal | 48 kcal 2% |
Vetten | 1.7 g | <0.5 g <1% |
waarvan verzadigde | 0.3 g | <0.1 g <1% |
Koolhydraten | 60 g | 10 g 4% |
waarvan suikers | 1.6 g | <0.5 g <1% |
Vezels | 2.2 g | <0.5 g |
Eiwitten | 5.6 g | 1.0 g 2% |
Zout | 3.2 g | 0.54 g 9% |
RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal), per dag. | - | - |
Dit product bevat 8 vellen van ongeveer 17g. | - | - |
Bevat
Soja, tarwe
Bereiding en gebruik
Samosa's vouwen: 1. Het brickvel openvouwen. 2. Het brickvel doormidden snijden en dubbelvouwen met de ronde kant naar de rand. 3. De vulling op een uiteinde leggen. 4. Omvouwen met de vulling aan de binnenkant. 5. Omvouwen in de andere richting om een driehoek te vormen, de handeling herhalen totdat er slechts plaats is voor één driehoek. 6. U kan het laatste lege stukje naar de binnenkant van de driehoek vouwen of de laatste lege driehoek insmeren met geklutst eigeel en omvouwen. Bakken: U kan de vorm van uw creaties laten variëren (buideltjes, rolletjes,...) en ze enkele minuten onder goede controle laten bruinbakken in de friteuse of in de pan in hete olie of in de oven gedurende 7 min. op 180 °C. Het geparaffineerde papier, die zich tussen de brickvellen bevindt, niet gebruiken bij de garing.
Houdbaarheid
Te bewaren tussen 0°C en +8 °C. Wij raden u aan het zakje goed te sluiten na elk gebruik om de organoleptische kwaliteiten van uw product te behouden.
Bewaring
Gekoeld
Verpakking
Warm gelast
Leveranciersadres
Geproduceerd in Frankrijk door EMB 95268 voor Interdis TSA 91431 91343 Massy CEDEX France