Briochebrood met foie gras, peperkoek en uienconfituur met rode wijn

Briochebrood met foie gras, peperkoek en uienconfituur met rode wijn
Bereiding
1
Snij met een uitsteekvorm 4 kleine cirkels uit elke snede brioche. Steek ook rondjes uit de peperkoek en de foie gras. Snij de vijgen in dunne plakjes en snij er met dezelfde uitsteekvorm rondjes uit. Je hebt nu 16 rondjes brioche en vijgen en 8 rondjes peperkoek en foie gras.
2
Snipper de ui fijn en kook samen met de suiker op een zacht vuur tot hij lichtjes uiteenvalt. Giet er de wij n bij , breng op smaak met zout en peper en voeg eventueel nog een extra snuifje suiker toe.
3
Schik de rondjes brood en peperkoek op een bakplaat bedekt met bakpapier en zet 2 min onder de ovengrill. Maak vervolgens torentjes: leg op 4 rondjes brioche 1 rondje vijg, 1 rondje foie gras, 1 rondje peperkoek, weer 1 rondje vijg en tot slot brioche. Dien op Croque-madame met heilbot, lompviseitjes en gruyère met 1 tl uienconfituur.