Brochettes de porc mariné aux nectarines

Brochettes de porc mariné aux nectarines
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 6 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Varkensvlees
400 g
Olijfolie
2 el
Gedroogde oregano
0.5 c.à.c
Mosterd
0.5 c.à.c
Honing
0.5 c.à.c
Nectarines
2
Zout, peper

Brochettes de porc mariné aux nectarines

Bereiding

1

Snij het vlees in blokjes. Meng alle andere ingrediënten behalve de nectarines tot een marinade en laat het vlees er 30 min in marineren.

2

Snij de nectarines in stukken. Prik afwisselend blokjes vlees en stukken nectarine op spiesjes.

3

Rooster de spiesjes en besprenkel ze regelmatig met marinade zodat ze niet uitdrogen.