Brochettes met chipolata, aardappelen en groenten

Brochettes met chipolata, aardappelen en groenten
Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
kleine krielaardappelen
8
chipolata’s
4
rode paprika
0.5
rode ui
0.5
takjes rozemarijn
2
olijfolie
2.5 el
peper
zout

Brochettes met chipolata, aardappelen en groenten

Bereiding

1

Kook de aardappelen 10 min in gezouten water tot ze een beetje gaar zijn.

2

Snijd de chipolata’s en de paprika in stukken. Pel de ui, snijd hem doormidden en vervolgens in schijfjes van 1/2 cm. Prik de aardappelen, de stukken worst en paprika en de rode ui op brochettestokjes.

3

Rits de blaadjes van de rozemarijn en hak ze fijn. Meng met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Wrijf de brochettes in met deze mengeling en rooster ongeveer 10 min op de barbecue.

Informations nutritionnelles

per 100 g
Energie
137 g
Vetten
8,6 g
Koolhydraat
7,7 g
Suiker
0,9 g
Vezels
1,2 g
Zout
0,8 g
Eiwitten
7,1 g