Brochettes met chipolata, aardappelen en groenten
Voorbereiding
20 min.
Kook
10 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Brochettes met chipolata, aardappelen en groenten
Bereiding
1
Kook de aardappelen 10 min in gezouten water tot ze een beetje gaar zijn.
2
Snijd de chipolata’s en de paprika in stukken. Pel de ui, snijd hem doormidden en vervolgens in schijfjes van 1/2 cm. Prik de aardappelen, de stukken worst en paprika en de rode ui op brochettestokjes.
3
Rits de blaadjes van de rozemarijn en hak ze fijn. Meng met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Wrijf de brochettes in met deze mengeling en rooster ongeveer 10 min op de barbecue.
Informations nutritionnelles
per 100 g
Energie
137 g
Vetten
8,6 g
Koolhydraat
7,7 g
Suiker
0,9 g
Vezels
1,2 g
Zout
0,8 g
Eiwitten
7,1 g