Brochettes van gehaktballetjes met pindabotersaus en gesauteerde courgetteblokjes
Brochettes van gehaktballetjes met pindabotersaus en gesauteerde courgetteblokjes
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snipper de bieslook. Meng het gehakt, de bieslook, het ei en 1 el paneermeel. Maak balletjes en haal door het paneermeel. Maak brochettes van de balletjes en schik op een ovenplaat bedekt met bakpapier. Bak het vlees 20 min. in de oven en keer de brochettes om tijdens het bakken.
2
Kook de rijst in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitlekken. Snij de courgettes in kleine blokjes en bak in de olijfolie. Kruid met peper en zout. Giet de kokosmelk in een kookpot. Verwarm en voeg de pindaboter en de zachte paprika toe. Haal van het vuur.
3
Serveer de brochettes met de courgetteblokjes, de rijst en de pindabotersaus.