Brochettes van witte pens en krokante groenten

Brochettes van witte pens en krokante groenten
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX

Inbegrepen in de box

witte pensen met fijne kruiden
2
kerstomaten
200 g
rode paprika
0.5
broccoli
0.25
champignons
100 g
mini focaccia's met lookboter en mozzarella
4
gedroogde rozemarijn
0.5 el
gedroogde oregano
0.5 el
boter
olijfolie
peper
zout

Brochettes van witte pens en krokante groenten

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de rode paprika in vierkantjes, verdeel de broccoli in kleine roosjes, halveer de champignons. Snij de witte pensen in plakjes.

2

Doe alle groenten en de plakjes witte pens in een schaal, schenk er de olijfolie over en breng op smaak met de gedroogde kruiden, peper en zout. Maak de brochettes: prik een stokje door een kerstomaat, een plakje witte pens, een roosje broccoli, terug een plakje witte pens, een stukje paprika, opnieuw een plakje witte pens en eindig met een halve champignon.

3

Bak de focaccia's af in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de brochettes in boter op een zacht vuur tot de groenten knapperig zijn. Serveer de brochettes met de focaccia.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
163kcal
Vetten
2,8g
Zout
1,02g
Eiwitten
5,9g