Broodjes met romige kaas en kruidige peer

Broodjes met romige kaas en kruidige peer
Voorbereiding 10 min.
Kook 12 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Peren/peer, in kleine blokjes
1
Gember, geraspt
1 el
Honing
1 c.à.c
Simon (sap)
0.5
Kleine krokante stokbroodjes
2
Kaas dubbelroom
100 g
Pistachenoten, gehakt
25 g
Sinaasappel (zeste)
0.5

Broodjes met romige kaas en kruidige peer

Bereiding

1

Bak de perenblokjes 12 min met de gember, de honing en het limoensap tot het fruit zacht wordt en laat daarna afkoelen.

2

Snij de stokbroodjes in de lengte door en smeer in met de kaas.

3

Giet de peren op de kaas, bestrooi met de gehakte pistachenoten en werk af met de fijngehakte sinaasappelzeste.