Brownie met rood fruit

Brownie met rood fruit
Bereiding
1
Laat de boter en de chocolade au bain-marie smelten. Voeg de fijne suiker en de bruine suiker toe, meng en laat afkoelen. Hak de pistaches grof.
2
Klop de eieren met het zout tot een schuimige massa. Meng er de bloem onder en vervolgens het chocolademengsel en de helft van de pistaches. Beboter een gietijzeren pan (15 cm diameter) en giet er het deeg in. Bedek het volledige oppervlak met frambozenjam (smeer die uit met de achterkant van een lepel). Hou 1 el jam opzij voor de afwerking.
3
Zet de pan op een rooster boven de barbecue (indirecte hitte) en sluit. Laat ongeveer 30 min bakken. Is de bovenkant nog niet volledig droog, laat dan nog 5 à 10 min langer bakken. Verdeel het vers fruit over de brownie. Strooi er de rest van de pistaches over en bestuif met bloemsuiker. Versier met blaadjes munt en een lepeltje frambozenjam.