Dr. Oetker
Brownies 456 g
Dr. Oetker
4,35 €
9,54 €/kg
Per stuk

Land van herkomst

België

Ingrediënten

Dr. Oetker Brownies 456 g
Deegmix: suiker, tarwebloem, 6.6% magere cacaopoeder, aroma.
Chocoladeschaafsel: suiker, cacaomassa, magere cacaopoeder, cacaoboter, emulgator (zonnebloemlecithine).

Voedingswaardetabel

Dit product, bereid met 100 ml olie, 3 eieren en 50 ml water, bestaat uit 16 porties en bevat: 100g
Energie 1742 kJ/ 415 kcal
Vetten 18 g
waarvan verzadigde vetzuren 2.9 g
Koolhydraten 56 g
waarvan suikers 41 g
Eiwitten 6.5 g
Zout 0.19 g
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal).
Dit product, bereid met 100 ml olie, 3 eieren en 50 ml water, bestaat uit 16 porties en bevat: portie (43 g) % *
Energie 749 kJ/ 179 kcal 9%
Vetten 7.7 g 11%
waarvan verzadigde vetzuren 1.2 g 6%
Koolhydraten 24 g 9%
waarvan suikers 18 g 20%
Eiwitten 2.8 g 6%
Zout 0.08 g 1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal).

Dit product, bereid met 100 ml olie, 3 eieren en 50 ml water, bestaat uit 16 porties en bevat: 100g Dit product, bereid met 100 ml olie, 3 eieren en 50 ml water, bestaat uit 16 porties en bevat: portie (43 g) % *
Energie 1742 kJ/ 415 kcal 749 kJ/ 179 kcal 9%
Vetten 18 g 7.7 g 11%
waarvan verzadigde vetzuren 2.9 g 1.2 g 6%
Koolhydraten 56 g 24 g 9%
waarvan suikers 41 g 18 g 20%
Eiwitten 6.5 g 2.8 g 6%
Zout 0.19 g 0.08 g 1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal).

Bevat

Tarwe

Kan het volgende bevatten

Eieren, melk, noten, soja

Andere

Kan sporen van ei, soja, melk en noten bevatten.

Bereiding en gebruik

Inhoud 450 g Deegmix 6 g Chocoladeschaafsel 1 Bakvorm Toe te voegen 100 ml Olie (bijv. zonnebloem) 3 Eieren 50 ml Water Baktemperatuur ca. 160 °C Elektrisch ca. 140 °C Hetelucht ca. 1-2 Gas (stand) Bereiding Keukengerei: klopper. 1 De voorbereiding - Plaats het rooster in het midden van de oven. - Verwarm de oven voor zoals hierboven aangegeven. - Plooi de bakvorm volgens de instructies. 2 De bereiding van het deeg - Giet de deegmix in een kom, voeg er de olie, de eieren en het water bij. - Meng het geheel met een klopper tot een glad deeg. - Giet het deeg in de bakvorm en strooi er chocoladeschaafsel over. 3 Het bakken - Zet de vorm in de oven en laat ca. 40 min. bakken. - Prik ter controle met een mespunt in het midden van de brownie. Blijft het deeg er lichtjes aan kleven, dan is de brownie klaar! Is het deeg nog altijd vloeibaar, bak dan nog enkele minuten verder. - Laat de brownie afkoelen, vouw de zijkanten van de bakvorm open en snijd de brownie in 16 stukken. Brownies met boter - Vervang de olie door 100 g zachte boter (of margarine). Gebruik, voor het mengen, kort de elektrische mixer op de laagste stand. Volg daarna de bovenstaande bereidingswijze.

Houdbaarheid

Koel en droog bewaren. Ten minste houdbaar tot einde:

Bewaring

Omgevingstemperatuur

Verpakking

Doos

Leveranciersadres

Dr. Oetker n.v., De Kleetlaan 7B, bus 1, B-1831 Diegem