Bruschetta burrata, aardbeien met balsamico en oregano

Bruschetta burrata, aardbeien met balsamico en oregano
Nutri-Score D
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 5 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Aardbeien
4 à 6
Handvol oregano
0.5
Dikke sneden ciabatta
2
Burrata
1
Balsamicocrème
2 tl
Olijfolie
Peper
Zout

Bruschetta burrata, aardbeien met balsamico en oregano

Bereiding

1

Verwijder het kroontje van de aardbeien en snijd ze in stukken. Pluk de blaadjes van de oregano, hak ze fijn en meng ze met de aardbeien.

2

Verhit wat olijfolie in een grote pan en bak de sneetjes brood langs beide kanten bruin, tot ze mooi krokant zijn.

3

Leg de burrata in een dikke laag op elk stuk brood, kruid met peper en zout. Verdeel de aardbeien erover en werk af met een streepje balsamicocrème.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
191 kcal
Vetten
7,6 g
(waarvan verzadigde vetten)
4,4 g
Koolhydraat
24 g
Suiker
4,9 g
Vezels
2,0 g
Zout
1,1 g
Eiwitten
5,8 g