Bruschetta met carpaccio van courgette en parmezaan

Bruschetta met carpaccio van courgette en parmezaan
Voorbereiding 25 min.
Kooktijd 90 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Stokbrood in 8 stukken van gelijke grootte
0.25
Ontpitte courgette in fijne reepjes
0.5
Geparfumeerde olijfolie
Citroen (sap)
0.25
Pesto
Geraspte parmezaan
Basilicumblaadjes
Peper en zout

Bruschetta met carpaccio van courgette en parmezaan

Bereiding

1

Snij 1 ontpitte courgette met een dunschiller in fijne reepjes. Besprenkel met 2 el geparfumeerde olijfolie en het sap van ½ citroen. Laat 15 min marineren. Smeer de stukken stokbrood in met olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en zet 7 tot 9 min in de oven. Beleg met de courgettereepjes. Werk af met pesto, geraspte parmezaan en basilicumblaadjes.