Bruschetta met gegrilde artisjok en geitenkaas

Bruschetta met gegrilde artisjok en geitenkaas
Voorbereiding 5 min.
Kooktijd 90 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Stokbrood in 8 stukken van gelijke grootte
0.25
Bokaal gegrilde artisjokharten op olie
0.5
Olijfolie
Geitenkaas
40 g
Peper en zout

Bruschetta met gegrilde artisjok en geitenkaas

Bereiding

1

Laat 1 bokaal gegrilde artisjokharten op olie uitlekken en snij ze in 2. Smeer de stukken stokbrood in met olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en zet 7 tot 9 min in de oven. Beleg met 80 g geitenkaas en ½ artisjokhart. Breng op smaak met peper en zout.