Bruschetta met mierikswortel, rosbief en gekaramelliseerde ui

Bruschetta met mierikswortel, rosbief en gekaramelliseerde ui
Voorbereiding 10 min.
Kook 45 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Stokbrood in 8 stukken van gelijke grootte
0.25
Rode uien, gepeld en in grove stukken
Extra vierge olijfolie
Rode wijnazijn
Suiker
0.5 el
Mierikswortel
0.25
Koude rosbief (sneden)
1
Peper en zout

Bruschetta met mierikswortel, rosbief en gekaramelliseerde ui

Bereiding

1

Fruit 2 rode uien, gepeld en in grove stukken in 4 el extra vierge olijfolie, gedurende 15 min. Voeg 4 el rode wijnazijn en 1 el suiker toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat 20 min sudderen op een zacht vuur. Smeer de stukken stokbrood in met olijfolie, breng op smaak met peper en zout en zet 7 tot 9 min in de oven. Haal uit de oven, beleg elk stuk met ½ el mierikswortel, 2 sneden koude rosbief en gekaramelliseerde ui.