Bruschetta van gegrilde groenten, halloumi en kruidenolie

Bruschetta van gegrilde groenten, halloumi en kruidenolie
Voorbereiding 15 min.
Kooktijd 10 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Ciabatta
1
Olijfolie
Teentje knoflook, doorgesneden
0.5
Rode paprika, in dunne plakjes
0.5
Courgette, in dunne plakjes
0.5
Groene aspergepunten
4
Halloumi, in plakken
100 g
Zout, peper

Voor de kruidenolie:

Dille, gehakt
1 el
Munt, gehakt
1 el
Platte peterselie
1 el
Teentje knoflook
0.5
Olijfolie
50 ml
Zout, peper

Bruschetta van gegrilde groenten, halloumi en kruidenolie

Bereiding

1

Meng alle ingrediënten voor de kruidenolie. Snij de ciabatta in vier gelijke stukken. Besprenkel ze met olijfolie en wrijf in met de snijkant van de knoflook. Rooster het brood.

2

Rooster de plakken paprika en courgette, de aspergepunten en de halloumi 3 à 4 min in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof. Kruid met zout en peper.

3

Schep op elke bruschetta wat gegrilde groenten en halloumi, en nappeer met de kruidenolie.