Bulgur met mediterrane groenten en mozzarella

Bulgur met mediterrane groenten en mozzarella
Voorbereiding 5 min.
Kooktijd 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX

Inbegrepen in de box

aubergine(s)
1
bokaal gegrilde paprika
0.5
bulgur
150 g
gedroogde oregano
0.5 el
kappertjes
1 el
Italiaanse garnituur
200 g
bol(len) mozzarella
1
pijnboompitten
2 el
olijfolie
peper
zout

Bulgur met mediterrane groenten en mozzarella

Bereiding

1

Snij de aubergine in blokjes. Laat de gegrilde paprika uitlekken en snij in kleinere stukken. Kook de bulgur gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Stoof de aubergine 5 min. in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Voeg er de gegrilde paprikastukjes en de tomatenstukjes aan toe. Kruid met peper, zout en oregano. Meng er de kappertjes onder.

3

Schep op elk bord een deel van de bulgur en schep er de mediterrane groentesaus over. Scheur er de mozzarella over en garneer met de pijnboompitten.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
111kcal
Vetten
2,1g
Zout
0,61g
Eiwitten
4,4g