Burrito met gehakt en tomaten
Voorbereiding
10 min.
Kook
20 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Ingrediënten voor:
personen
MAX
Burrito met gehakt en tomaten
Bereiding
1
Stoof het sjalotje en de knoflook aan in wat olijfolie in een pan. Voeg het gehakt toe, kruid met zout en peper, de fijngesneden chilipeper en 2 el salsasaus. Bak het gehakt rul.
2
Voeg de bruine bonen en de blokjes tomaten toe aan het gehakt en laat goed stoven. Kook de rijst intussen gaar in gezouten water. Giet af.
3
Neem de burritowraps, leg er een laagje rijst op en strooi er wat fijngehakte koriander of peterselie op. Lepel er dan wat van het tomaten-gehaktmengsel op. Werk af met wat gemalen kaas en vouw de burrito dicht. Leg even opzij en snij nadien in twee met een scherp mes.